Tuesday, April 23, 2013

TOP 5 operaţii estetice nereuşite ale vedetelor autohtone

Uneori facem tot ce ne stă în putinţă pentru a obţine frumuseţea. Din păcate, nu întotdeauna rezultatele intervenţiilor chirurgicale estetice corespund aşteptărilor.  Tocmai de aceea este foarte important sa stii sa-ti alegi medicul estetician si sa ai o proiectie reala a viitoarelor rezultate.

Cele mai multe vedete din România nu se sfiesc să recurgă la operaţii estetice pentru a-şi corecta anumite defecte, sau doar pentru a-şi satisface un moft.  Iată câteva exemple în acest sens:

1. ELENA BĂSESCU
În vârstă deu fizic. Pe când avea aproximativ 20 de ani, mezina preşedintului României a început cu injectarea colagenului în buze, apoi şi-a modificat forma nasului de trei ori, şi-a tatutat conturul buzelor şi şi-ar fi retuşat coapsele, suferind două intervenţii chirugicale în zona respectivă. Se pare că EBA foloseşte în mod frecvent acid hialuronic pentru a avea buzele mereu pline, operaţiune pe care o face mult mai des decât este recomandat. În afara acestor proceduri, Elena Băsescu a făcut şi un peeling chimic pentru a scăpa de acnee, iar pentru completarea ei estetică EBA mai avea nevoie doar de unghii şi gene false.


Sursa foto: eva.ro



2. BIANCA DRĂGUŞANU
Dacă în prezent este comparată cu o păpuşă Barbie datorită intervenţiilor chirurgicale pe care le-ar fi făcut în urmă cu câţiva ani, Bianca Drăguşanu susţine că are la activ doar patru operaţii estetice: mărirea sânilor, îndreptarea danturii, îndepărtarea unor aluniţe şi botox pentru buze. Recent, roşcata a postat o fotografie cu ea pe Facebook, din vremurile în care nu descoperise chirurgia estetică, fotografie în care se afişa blondă, fără silicoane sau acid hialuronic în buze şi era cam la fel de slabă.

Sursa foto: perfecte.ro



3. GINA PISTOL

Dornică de buze mai pline, în urmă cu patru ani Gina Pistol a apelat la o serie de operaţii estetice pentru mărirea acestora la o clinică din Bacău. Din nefericire, intervenţia chirurgicală a fost un eşec datorită faptului că substanţa folosită nu a fost de foarte bună calitate, iar diva s-a ales cu un chist periculos, pentru care ulterior s-a operat. Aceste operaţii au avut loc după o altă experienţă neplăcută, când a apelat la o rinoplastie ce a lăsat-o cu un nas nesusţinut şi nări astupate aproape în totalitate.

Sursa foto: click.ro


4. MARINELA NIŢU
Actuala soţie a lui Miron Cozma a exagerat cu operaţiile estetice la nivelul pomeţilor, buzelor şi ochilor. În prezent, Marinela Niţu nu mai seamănă deloc cu tânăra de altă dată, datorită rezultatelor dezastruoase cauzate de intervenţiile chirurgicale. Vedeta susţine că pentru a avea buzele mai subţiri, aceasta se înfometează.

Sursa foto: giurgiucity.ro


5. DENISA DE LA BAMBI
În urmă cu patru ani de zile, Denisa de la formaţia Bambi şi sora ei Raluca au şocat publicul cu un bust vizibil mărit în urma operaţiilor estetice. În buzele brunetei se remarcă abundenţa de colagen, reuşind să-şi modifice şi volumetria feţei. În schimb, sânii cântăreţei sunt mult prea mari pentru statura ei.



Sursa oficiala: unica.ro