Thursday, August 18, 2011

Alungire si ingrosare penis

O interventie destul de solicitata de barbati este marirea penisului atat prin alungire cat si prin ingrosare.

Cativa centimetri in plus conteaza doar daca acest lucru sporeste barbatilor increderea in sine. Organul sexual masculin este un semn al virilitatii si al abilitatii sexuale ale uni barbat. Ingrosarea şi alungirea penisului se pot efectua într-o singură operaţie, simultan sau în 2 operaţii separate.

Dar cum se mareste penisul in lungime? 
O porţiune de aproximativ 1-1/3 din lungimea penisului este localizată retropubian (în spatele osului pubis). Dacă acest segment se trage inainte, se poate obtine o alungire a porţiunii exterioare a penisului. Există 2 ligamente care ataseaza penisul de pubis: ligamentul fundiform şi ligamentul suspensor. Aceste ligamente trebuie să fie eliberate. Pentru eliberarea completă a porţiunii profunde a ligamentului suspensor, se poate intra în uretră, dar această porţiune poate fi întinsă în momentul operaţiei sau ulterior, prin folosirea greutăţilor exterioare. Ce este necesar de stiut este ca lungimea obtinuta in urma operatiei este diferita de la pacient la pacient.

Sunt barbati care nu sunt deranjati de lungimea penisului ci de diametrul sau. De aceea astazi chirurgia estetica ne pune la dipozitie posiblitatea de ingrosare a acestui organ.

Cum vom ingrosa penisul?
Penisul poate fi îngroşat prin injectare cu grăsime proprie de la pacient. Cu ajutorul canulei de lipoaspiraţie conectată la o seringă sau aspirator, se recoltează grasimea din zonele donatoare, unde exista un exces de ţesut adipos. Se fac 2 incizii de 0,5 mm. Se utilizează 30-50 cm3 de grăsime pe şedinţă, distribuită în mod simetric sau în zonele care necesită acest lucru. Procedura se poate repeta la 6 săptămâni dacă este nevoie. În timp, grăsimea poate fi reabsorbită, dar niciodată complet.

Postoperator!
In primele 2 zile după operatie, vei purta un pansament uşor. La o saptamana, trebuie facuta o intindere manuala. Se va utiliza un dispozitiv de greutati, ce trebuie folosit cu regularitate (de 2 ori pe zi, 20 minute), pentru a beneficia de rezultate optime. In timpul noptii, se va purta un sistem de scripeti cu greutati.

Aceste exercitii se vor efectua după 2 saptamani de la interventia de alungire a penisului sau dupa 3-5 saptamani de la procedura de ingrosare a penisului. Repausul sexual este obligatoriu timp de 4-6 saptamani.

Necesar de stiut!
Ca la orice operatie si la alungirea si ingrosarea penisului este necesar sa se respecte cu strictete indicatiile medicului chirurg pentru rezultate foarte bune.

No comments: