Wednesday, April 27, 2011

Cu pasi repezi inainte de nunta


Pentru orice femeie cea mai importanta zi de din viata ei este ziua nuntii, acea zi unica in care totul trebuie sa fie perfect pana la ultimul amanunt iar noi trebuie sa fim mai frumoase ca niciodata si sa aratam impecabil.

Pana sa trecem la alegerea rochii de vis trebuie sa ne orientam catre aspectul nostru fizic care poate fi considerabil imbunatit prin tratamente dermato-cosmetice. Tratamentele depind foarte mult de varsta mireise. Pentru miresele tinerele putem incerca o revitalizare a tenului, pentru ca daca avem o baza buna orice machiaj va arata superb.

Mezoterapia sau mezo-liftul este un complex de vitamine ce se injecteaza in derm prin microinjectii pentru un aspect sanatos, luminos si curat al tenului.

Rezultatele sunt vizibile imediat: tenul capata stralucire, nu mai este obosit si incarcat de stresul provocat de organizarea in cele mai mici detalii a nuntii. Acest complex de vitamine contine substante propice pentru un flash de infrumusetare.

Vitamina A - stimulator al regenerarii epidermului.

Vitamina E - protejeaza impotriva peroxizilor prin actiunea sa antioxidanta.

Vitamina C - stimuleaza sinteza colagenului si inhiba eliberarea de melanina.

Vitamina B - anticarentiale, indispensabile unui bun echilibru biologic al pielii.

Vitamina K - reglator al microcirculatiei sanguine. 

Acizi aminati - de reparare al tesuturilor afectate de imbatrinirea cutanata, saruri minerale- favorizeaza reactiile biochimice tisulare in locurile unde sunt injectate, maresc viteza repararii tisulare. hialuronidaza de sinteza care stopeaza activitatea distructiva locala a hialuronidazei proprii.

Pe langa mezoterapie miresicile pot incerca o hidratare a buzelor si totodata o marire a lor prin injectii cu acid hialuronic. Buzele voluptoase atrag mereu privirile iar ca mireasa trebuie sa fii in centrul atentiei.

Se pot trata de asemenea anumite ticuri faciale de expresie prin puncte de Botox. Daca varsta depaseste 30 de ani se poate face o combinatie de mai multe tratamente, injectii cu Botox pentru ridurile din zona fruntii si a ochilor, injectii cu acid Hialuronic pentru cearcane si santurile nazolabiale si nu in ultimul rand sedinte de mezoterapie.

Pentru miresele curajoase si care vor o schimbare mai mare se pot orienta catre chirurgia estetica pentru marirea sanilor, remodelare prin liposuctie, marire buze prin implant, rinoplastie etc.

De asemenea se poate face si o revitalizarea a zonei intime, chiar o himenoplastie- refacerea virginitatii pentru miresele ce vor sa respecte oarecum traditia straveche.

No comments: